Досегашният водач получи много номинации от низовите структури  ще подреди

...
Досегашният водач получи много номинации от низовите структури  ще подреди
Коментари Харесай

БСП подрежда листата си в Бургас утре, очаква се водач отново да е инж. Петър Кънев

Досегашният лидер получи доста номинации от низовите структури 

ще подреди листата си на утрешното съвещание на Областния съвет, което ще се организира в 10:30 часа в централата на ул. “Фердинандова “, научи Флагман.бг.

Първото място ще бъде несъмнено от Националния съвет през идната седмица. Очаква се лидер тук още веднъж да е инж..

Останалите позиции ще се гласоподават на форума в неделя. Евентуална борба може да има за втората позиция, до момента в който третото място ще е за Тодор Байчев от Карнобат, който постоянно задейства преференцията за разбъркване на листата.

Днес се организира общинската конференция на социалистите в Бургас , на която се разискаха номинациите на кандидат-депутати.

Членовете на Българска социалистическа партия Бургас оферират 17 души да влязат в листите. Най-сериозна поддръжка получава инж. Петър Кънев, а измежду номинираните, които локалните социалисти желаят да видят в листата са – Чанко Мирчев, Тодор Байчев, Йордан Георгиев, Анелия Вичева, Деян Дечев, Станимир Баев, Стойчо Кавалджиев и други.
 Общинската конференция се организира през днешния ден в Хотел " България "
Инж. Петър Кънев направи през днешния ден обстоен доклад за своята работа в 48-ото Народно заседание, както и свършеното от парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “. Социалистите бяха изключително дейни в обществената политика.

По тяхно предложение се одобри еднократната помощ за учениците от 1 до 4-ти клас, безплатните учебници по общообразователните предмети за всички деца до 12-ти клас, променен бе и законът за дървесината, с цел да се подкрепят най-уязвимите, прокара се и предлагането минималната работна заплата да е 50 % от междинната за страната.

„ Имахме и подготвен законопроект за завишаване на санкции за превеждане на лица през границата, само че не срещнахме политическа поддръжка. Прие се единствено на първо четене, след което бе пратен „ на трупчета “. Същата орис имаше и предлагането ни за промени в Закона за придвижване по пътищата – за по-сериозни санкции на пияни водачи “, сподели инж. Петър Кънев.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК:



„ За страдание закъсняхме доста със Законите по Плана за възобновяване и резистентност. Кълняхме се от първия ден, че ще работим по тази линия, само че сътрудниците доста бързо не помниха и трансформираха дневния ред на Народното събрание. Създавахме комисии, работни групи и се стигна до върха на кретенизма – в последната седмица се занимавахме с резултатите от глада в Украйна 1933-1935 година “, добави отчаян Петър Кънев. Той бе зам.-председател на комисията по стопанска система в 48-ото Народно заседание и с експертността си успяваше да внесе разсъдък.

В тази комисия съумяха да спрат едно меко казано спортно предложение на „ Демократична България “ за концесиите, само че по-късно законопроектът влезе в Бюджетна комисия и потегли по друга линия.(
 Бившият зам.-областен шеф Божан Божанов  Общинският консултант от Българска социалистическа партия Стоян Коларов  Вдясно е различен локален парламентарист Васил Иванов  Ексобластният шеф 2005-2009 Любомир Пантелеев  Бившият народен представител и общински консултант в Бургас Николай Тишев  Петър Кънев в неофициален диалог с Йордан Георгиев
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР